Extravert en altijd bezig. Ik ben iemand van “ontspanning door inspanning”. Mijn leven lang al wil ik graag het beste halen uit mijzelf. Het heeft me veel gebracht. Goed opgeleid, mooie baan. Ik reis over de hele wereld en ben de hele week in touw. Mijn motto: work hard, play hard. Het huis waar ik woon is heerlijk en het staat op een geweldig mooie plek. Aan een bosrand en toch niet ver van de stad waar alles te beleven is. Makkelijk bereikbaar voor vrienden en familie. Ik vind het heerlijk om bezoek te krijgen en dan lekker eten klaar te maken. Daar sta ik rustig een hele dag voor in de keuken. Alles heb ik dan tevoren al geregeld. Of, liever gezegd: laten regelen. Als je zo’n druk programma hebt dan moet je slim omgaan met je tijd en energie. Zo ben ik enorm blij met de hulp van mijn interieurverzorgster en mijn tuinman. De zware boodschappen laat ik bezorgen en de fijne waren zoals vis, vlees, groenten en fruit kies ik het liefst zelf. Daar heb ik dan mijn vaste adresjes voor. Het is vooral in de winter dat ik het gezellig maak in huis en uitgebreid kook. Kerst vieren we meestal bij mij. We maken een boswandeling, doen spelletjes en tafelen lang met als slotnummer een lekker likeurtje. Ik heb voldoende ruimte voor mensen die willen blijven slapen, dus een glaasje drinken kan gewoon, voor de liefhebber.

Festivalbeest

In de zomer is het anders. Dan ga ik er het liefst zelf op uit. Ik hou van verschillende soorten muziek. Als ik werk aan een van mijn projecten dan vind je me steevast met mijn koptelefoon op. Dat is mijn favoriete aankoop van het afgelopen jaar, de investering meer dan waard. De muziek inspireert me en brengt me op een hoger energielevel. En ja, ik ben een festivalbeest! Als de kaartverkoop start dan sta ik met alle beschikbare apparaten in de wachtrij om tickets te bemachtigen. Heerlijk is de kick als het dan weer is gelukt.

Opladen

Als mijn agenda het toelaat kies ik combitickets voor meerdere dagen. Gewapend met rugzak en tent, dompel ik mij onder in de muziek. Dat doe ik het liefst samen met vrienden maar ik ga ook wel alleen. Contacten leggen gaat vanzelf op een festival. Je wordt gedragen door de muziek, de sfeer en heel af en toe met hulp van een pilletje. Dat doe ik zelden want meestal heb ik van mezelf eigenlijk al voldoende energie. Een vriendinnetje van mij vond het wat lastiger om de pilletjes voor zichzelf op een veilige manier te doseren. Zij koos toen voor een behandeling drugsverslaving. Het gaat nu gelukkig weer goed met haar.
Na zo’n feestweekend ben ik mentaal helemaal opgeladen en ben ik weer helemaal klaar voor het “work hard” deel van mijn bestaan.